Bestel hier je chocolade!

Gratis verzending in Nederland bij bestellingen vanaf € 75,00.

ZO WORDEN AMBACHTELIJKE
CHOCOLADELETTERS GEMAAKT

Vaderdag en Moederdag

Chocolade Moederdag en Vaderdag

Heb je geen idee wat je dit jaar aan je moeder of vader moet geven voor Moederdag of Vaderdag? Maar wil je toch laten zien dat je ze waardeert? Laat ze extra speciaal voelen met onze overheerlijke ambachtelijke chocolade!

 

Handgemaakt en met aandacht

Doordat onze chocolade handgemaakt is en met aandacht voelt het alsof deze chocolade speciaal gemaakt is voor je ouders. Hiermee overtref je de cadeaus van je broers of zussen! Zelfs als je niet zeker weet wat voor chocolade ze het lekkerst vinden. Want de chocoladeflikken en chocoladekrakelingen zijn gemengd te verkrijgen.

Weet je ook niet of ze allergisch zijn voor amandel of dat ze het wel eens lekker vinden? Geen zorgen want de heerlijke handgemaakte chocoladeflikken en chocoladekrakelingen zijn te verkrijgen in 500 gram. Zo heb je altijd het perfecte cadeau door ze allebei te geven! Ook zijn deze overheerlijke ambachtelijke chocolade te verkrijgen in 1000gram.

 

Chocolade met tekst

Weet jij precies wat voor chocolade je moeder of vader lekker vindt en wil je er een leuke tekst bij? Kies dan voor de chocolade hart of tablet. Hierop kan je zelf een tekst verzinnen en aangeven of deze lekkere handgemaakte chocolade hart of tablet van witte chocolade, melk chocolade of pure chocolade gemaakt moet worden. Ook kan je kiezen of de tekst en de rand puurt moet zijn, wit of melk.
Is het met woorden niet te beschrijven hoe dankbaar je bent of hoeveel je van je ouders houdt? Je kan ze ook bestellen zonder tekst!

 

4 verschillende goede doelen

Niet alleen maak je je ouders blij op Vaderdag of Moederdag maar ook doneer je meteen aan een goed doel. Want bij elke bestelling gaat er €1 naar het goede doel. Je hebt keuze uit 4 goede doelen: Defence For Children, KIKA, Stichting Semmy en Villa Joep. Wil je eerst nalezen waarvoor deze goede doelen staan en waaraan je doneert? Meer informatie is te vinden op onze website.