Bestel hier je chocolade!

Gratis verzending in Nederland bij bestellingen vanaf € 75,00.

ZO WORDEN AMBACHTELIJKE
CHOCOLADELETTERS GEMAAKT

Over ons

Al meer dan 10 jaar worden er tuinduizenden ambachtelijke chocoladeletters gemaakt bij Hellema in Almelo. Van elke verkochte chocoladeletter gaat er een euro naar het goede doel. Sinds vorig jaar kan iedereen zelf kiezen naar welk goede doel jouw euro’s gaan.  De ondersteunde doelen zijn: Kika, Villa Joep, Stichting Semmy, en Defence for Children.

De chocoladeletters kunnen besteld worden op www.chocoladevoorhetgoededoel.nl. Voor elke verkochte chocoladeletter op deze website wordt er 1 euro aan een goed doel naar keuze gedoneerd.

Ideaal als kadootje in de schoen of voor pakjesavond maar ook als relatiegeschenk of geschenk voor collega’s.

Elke letter uit het alfabet wordt ambachtelijk en op maat gespoten in de chocoladefabriek. Op onze website staat een filmpje van het verloop van dit proces. Je ontvangt dus altijd een uniek exemplaar!

Hellema Chocolade maakt gebruik van overheerlijke Belgische chocolade waarvan de cacaobonen direct worden gekocht van boeren en coöperaties die door de UTZ-organisaties zijn gecertificeerd. Dit betekent dat de chocoladeletters op een duurzame manier zijn geproduceerd. Hiermee probeert het bedrijf bij te dragen aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Naast chocoladeletters zijn er op deze site ook allerlei andere vormen van chocolade te vinden, waarbij ook altijd 1 euro naar het goede doel gaat. Zo kun je bijv. een chocoladehart kiezen, een zak met heerlijke chocolaatjes of kun je als heerlijke chocoladetabletten bestellen met daarop je logo! En als je vast wilt inkopen voor Pasen zijn er al paaseieren te vinden.

Online bestellen en meer informatie vind je op de website: www.chocoladevoorhetgoededoel.nl