Bestel hier je chocolade!

Gratis verzending in Nederland bij bestellingen vanaf € 75,00.

ZO WORDEN AMBACHTELIJKE
CHOCOLADELETTERS GEMAAKT

Chocoladeletters Sinterklaas

Chocoladeletters Sinterklaas

Al jaren komt Sinterklaas naar Nederland met cadeaus en allerlei lekkernijen. Jij wil toch ook met Sinterklaas genieten van een overheerlijke ambachtelijke chocoladeletters?

Handgemaakte Chocoladeletters

Zonder chocoladeletter is je feestdag niet compleet, maar heb je altijd pech dat je chocoladeletter er niet is? Wij verkopen ook de minst voorkomende letters! Nu hoef je nooit meer Sinterklaas te vieren zonder een overheerlijke chocoladeletter.

Van A t/m Z, elke chocoladeletter is handgemaakt. Zo weet je dus dat er extra aandacht is besteed aan je chocoladeletter. Speciaal gemaakt voor jouw dus! Dat is weer een keer wat anders dan de standaard chocoladeletters uit de winkel.

Chocoladeletters te verkrijgen in wit, melk en puur (100g - 250g)

Deze heerlijke ambachtelijke chocoladeletters zijn te verkrijgen in wit, melk en puur. Zo heb je altijd keuze uit chocolade wat je lekker vind.
Wil je meer genieten van onze handgemaakte chocoladeletters, delen met iemand anders of lekker helemaal alleen opeten? Geen probleem, want ze zijn ook verkrijgbaar in een groter formaat (250g)! Zo hoef je tijdens Sinterklaas niet zonder chocoladeletter te zitten.

Maar ook als je voldoende hebt aan een kleinere chocoladeletter hoef je je geen zorgen te maken. De handgemaakte chocoladeletters zijn er namelijk ook in het klein (100g) verkrijgbaar. Ook ideaal dus als een klein presentje naast het grote cadeau! Met deze overheerlijke chocoladeletters maak je niet alleen kinderen blij, maar ook volwassenen.

 

Verpakt in een gouden doosje

De ambachtelijke chocoladeletters zijn verpakt in een gouden doosje waarvan de voorkant doorzichtig is. Want bij deze overheerlijke chocoladeletters hoort natuurlijk ook een bijpassende verpakking!

 

4 verschillende goede doelen

Bij elke bestelling gaat er €1 naar het goede doel. Je hebt keuze uit 4 verschillende goede doelen: Defence for children, KIKA, Stichting Semmy en Villa Joep. Meer informatie over deze goede doelen kan je vinden op de website. Zo weet je waarvoor ze staan en waarvoor je doneert.

Bestel nu om tijdens Sinterklaas te genieten van je ambachtelijke chocoladeletter. Je wilt tijdens pakjesavond natuurlijk niet de enige zijn zonder deze overheerlijke handgemaakte chocoladeletters!