Bestel hier je chocolade!

Gratis verzending in Nederland bij bestellingen vanaf € 75,00.

ZO WORDEN AMBACHTELIJKE
CHOCOLADELETTERS GEMAAKT

Chocolade in de winter

 Chocolade winter

Heb je altijd zin in chocolade? Dan hebben we een goed excuus voor jou! Tijdens de herfst en wintermaanden hebben veel mensen last van het bekende najaarsdipje of winterblues.

 

Chocolade en vitamine D

Je krijgt minder vitamine D binnen dan in de zomer. Dat komt natuurlijk omdat de zon veel minder schijnt in de winter. Maar gelukkig bevat chocolade vitamine D. Dan hoef je tijdens de feestdagen zoals Sinterklaas en Kerst niet schuldig te voelen wanneer je chocolade eet!

Let er wel op dat je een gezonde hoeveelheid eet en niet overdrijft. Om dit jaar jouw najaarsdipje of winterblues minder zwaar te maken, bekijk ons assortiment aan overheerlijke ambachtelijke chocolade.

 

Handgemaakte chocolade

Alles is met de handgemaakt en met extra aandacht, zo kan jij tijdens deze koude winterdagen genieten van een heerlijke lekkernij naast je warme koffie of thee. Dat is weer een keer wat anders dan de koekjes uit de winkel! Zo hebben we bijvoorbeeld handgemaakte chocoladekrakelingen. Deze zijn te verkrijgen in pure chocolade, witte chocolade of melk. Ook kan je kiezen voor gemengd.

Heb je liever met stukjes amandel? Ga dan voor de handgemaakte chocoladeflikken. Ook deze zijn in verschillende smaken te verkrijgen en gemengd. Wanneer je tijdens deze koude winterdagen heerlijk op de bank zit met je thee of koffie kan je deze overheerlijke handgemaakte chocolade niet vergeten. Ze zijn te bestellen in 500 gram of 1000 gram. Genoeg dus om uit te delen!

 

Chocolade voor de feestdagen

Ook speciaal voor de feestdagen hebben we overheerlijke chocolade. Zo hebben we bijvoorbeeld handgemaakte chocoladeletters, van A t/m Z. Of heerlijke ambachtelijke chocolade paaseieren gevuld met kleinere chocolaatjes.

 

4 verschillende goede doelen

Bij elke bestelling gaat er €1 naar het goede doel. Je hebt keuze uit 4 goede doelen: Defence For Children, KIKA, Stichting Semmy en Villa Joep. Wil je eerst nalezen waarvoor deze goede doelen staan en waaraan je doneert? Meer informatie kan je vinden op onze website.