Bestel hier je chocolade!

Gratis verzending in Nederland bij bestellingen vanaf € 75,00.

ZO WORDEN AMBACHTELIJKE
CHOCOLADELETTERS GEMAAKT

Chocolade als cadeau

 Chocolade als cadeau

Op zoek naar een attent en origineel cadeau? Chocolade! En niet zomaar chocolade wat je even snel en makkelijk in de winkel haalt. Nee, onze chocolade is met de handgemaakt en met extra aandacht! Dat geeft je cadeau net iets extra’s en speciaals.

 

Attent en origineel cadeau

Er zijn talloze reden om iemand cadeaus te geven. Binnenkort een diploma-uitreiking, jubileum of verjaardag? We verkopen handgemaakte chocolade tablets of chocoladeharten met tekst. Je kan zelf aangeven wat je erop wilt hebben. Ook is dit het perfecte cadeau voor Moederdag, Vaderdag, Valentijnsdag of kerst!

 

Handgemaakte chocoladeletters

Speciaal voor Sinterklaas verkopen we heerlijke ambachtelijke chocoladeletters. Leuk om cadeau te geven met pakjesavond! Of natuurlijk om zelf te houden, want jij zou toch ook graag zo’n heerlijke handgemaakte chocoladeletter willen? De handgemaakte chocoladeletters zijn te verkrijgen in witte chocolade, melk of puur. En zelfs kan je kiezen voor 100 gram of 250 gram.

Ook wanneer je niet weet wat voor chocolade ze het lekkerst vinden kan je kiezen voor de chocoladekrakelingen of chocoladeflikken. Want deze zijn namelijk ook gemengd te verkrijgen! De chocoladeflikken hebben stukjes amandel, zo zit er altijd wel chocolade tussen wat ze lekker vinden. Dus met deze overheerlijke handgemaakte chocolade heb je altijd het perfecte cadeau!

 

Chocolade als relatiegeschenk

Heb je als bedrijf iets te vieren en wil je een cadeau schenken? Laat dan je bedrijfslogo in chocolade drukken. Zo heb je een leuk presentje voor je werknemers en connecties.

 

4 verschillende goede doelen

Met deze heerlijke ambachtelijke chocolade steun je ook meteen een goed doel naar keuze. Want bij elke bestelling gaat er €1 naar het goede doel. Je hebt keuze uit Defence For Children, KIKA, Stichting Semmy en Villa Joep. Als je nog niet bekend bent met deze goede doelen, kan je op onze website meer informatie vinden. Zo weet je waarvoor ze staan en waar aan je doneert. Zo koop je niet alleen chocolade als presentje maar schenk je ook aan een goed doel!